Post by tergfotufefi on Feb 9, 2022 14:59:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ كلمات كراش - لعبة تسلية وتحدي من زيتونة ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ كلمات كراش - لعبة تسلية وتحدي من زيتونة IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای سکه های نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ كلمات كراش - لعبة تسلية وتحدي من زيتونة 2022 version ▞▞▞
بازی خوب برای هوشمند
من آن را در فیس بوک وصل می کنم اما آنها سطوح من را ذخیره نکردند بازی خیلی بدی است
این یک بازی بسیار زیبا است که ذهن من را به فکر کردن و بهتر شدن وادار می کند ، قطعاً توصیه می کنم بازی را بسیار دوست داشته باشد.❤🤗
بازی زیبا و جالبی است
این سخت است
بازی بسیار خوب تبلیغات زیادی ندارد چالش های خنده دار و زمانی که برای دریافت یک چرخش یا سرنخ به تبلیغ نیاز دارم، دقیقاً پس از فشار دادن می آید
بازی زیبا و جالبی است اما با سرعت های قدیمی بیشتر از این بازی خارج شده است اما من آن را خیلی دوست دارم
خیلی بازی زیبایی است
تبلیغات زیادی وجود دارد
در ابتدا موارد افزودنی بسیار زیادی وجود داشت، اما پس از اولین جزیره، تعداد آنها زیاد نیست. اما در کل بازی فوق العاده ای بود.
لعبه جیده کلش وانصح الکل اینزله
كثرة الاعلانات
Bake it სხვადასხვა gyk
كلمات كراش - لعبة تسلية وتحدي من زيتونة Vārdu spēles iic
لعبه جیده
این بازی خیلی قشنگه
خوب، عالی، عالی، هیجان انگیز و بهترین بازی جهان. اکنون دانلود کنید و سپس هوشمند خواهید شد و حتی بیشتر از آنچه فکر می کنید. 👌😎⭐⭐🌟🌟🌈اگر می خواهید باهوش باشید دانلود کنید⭐🌟🌠✨
جمیلة
بازی خیلی خوبیه
چرا دان نمیشه
بازی بسیار قدرتمند و خوب برای کودکان که به آنها کمک می کند تا مهارت های خود را آزمایش کنند.
بد نیست😇
تصاویر واضح نیست
بازی خوب مفید است نه احمقانه
كلمات كراش - لعبة تسلية وتحدي من زيتونة Vārdu spēles iic
هر وقت من سعی کنید حرف را مطابقت دهید در بازیهای تقویم کار نمیکند اما زمانبندی کار میکند لطفاً تنظیمات را بررسی کنید و آن را اعمال کنید.
لا
ممکن تخفو الاعلانات . احیانا بین الاجابة و الاجابة بیطلع اعلان . كتير مزعج هيك
سلام، این یک بازی شگفت انگیز است، من واقعا آن را دوست دارم، من زمان زیادی را صرف بازی بیشتر کرده ام، من این برنامه را دوست دارم واقعاً برنامه مورد علاقه من بسیار عالی است. درخشان برای مغز شما برگ های زیادی داشت که شگفت انگیز بود. واقعا ممنون ✨❤️
نمیدونم با من تماس بگیر
تبلیغات بیش از حد
كلمات كراش - لعبة تسلية وتحدي من زيتونة Söz kri
بازی خوب
این واقعا یک برنامه جالب و آموزنده است در واقع من تمام آخر هفته را صرف بازی با آن کردم. واقعا جالب است! خوشم می آید!
بین
این بازی شگفت انگیز است کسانی که می گویند این بد است و به آن 1 ستاره می دهند کاملا احمق و دیوانه هستند این بازی بهترین است 😍😍😍😍 شما بچه ها!!!! افرادی که به دلیل افزودن ها به آن 1 ستاره می دهند، فقط اتصال اینترنت شما را می بندند DUUH!!! و شما هیچ افزودنی دریافت نخواهید کرد حتی یک واحد اوههه! 😤
جمیله جدا وممتعه ومشوقه
غبیه
واووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
این یک بازی شگفت انگیز برای همه است
خیلی عالی
مسلية
دل
این یک بازی بسیار چالش برانگیز مغزی است! و من خیلی دوستش دارم!!
بازی خیلی جالبیه