Post by tergfotufefi on Feb 9, 2022 14:56:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Uphill Rush Water Park Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Uphill Rush Water Park Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza viac bodov ▞▞▞
▞▞▞ Uphill Rush Water Park Racing 2022 version ▞▞▞
Uphill Rush Water Park Racing Kilpa-ajo ebva
Túto hru som už hral a nie je zlá, ale 1, doplnky sú otravné, 2 musíte zaplatiť, aby ste prekonali úroveň 60, 3, väčšinu postáv si musíte kúpiť za svoje peniaze, ale hra je zábavná , takže dávam 3 hviezdičky
Táto hra sa mi nepáči. hovoria, že táto hra je veľmi zaujímavá, ale keď som si ju stiahol, osobne som mal pocit, že táto hra je úplný odpad. grafika tejto hry je v poriadku. Táto hra nie je vôbec náročná. táto hra nie je taká zaujímavá v porovnaní s inými hrami, ktoré som hral.
Je to asi najlepšia hra vôbec. Páči sa mi, ako dávajú veci zadarmo, ak si len pozriete reklamu.
nie je tak dobrý len na prechod času☹☹☹😒🙄
Zábava, keď to funguje, ale chyby obmedzujú strednú hru alebo strednú odmenu, kvôli tomu som stratil body, ktoré som získal.
Nenávidím to, pretože nemôžem prejsť cez úroveň 24, je to tak trapné
Neviem aké to je, pretože to nikdy neprišlo. Čakal som 20 minút, nenačítalo sa to.
Bola to dobrá hra, ale bola to nuda!!!!!
Páči sa mi tá hra, pretože vyzerá, že idete do vodného parku, ale v skutočnosti si to nepredstavujete, prečo sa mi to páči, pretože učí deti, ktoré nevedia plávať a spúšťať sa na šmýkačke vo vodnom parku, a dodáva im to sebavedomie. v nich ze dokazu vsetko ak sa na to podari a uspesne zacielis svoj ciel a budes stastna vies ze som este nevidel dieta ktore tvrdo pracovalo a studovalo no nedosiahlo svoj ciel
je to dobrá hra, ale je ťažké prejsť levelmi
Prial by som si, aby tam bol tobogán a vy si môžete vybrať, na ktorý nábreží chcete ísť
Uphill Rush Water Park Racing Corse pqz
Je to SUPER hra 😀hlavné pre tých čo majú radi plávanie🏊♀️🏆
Super aplikácia 😊💛
Super hra!!!
Táto hra je v poriadku, ale niekedy ma pri hraní zasiahne
Fantastické!!!
Som ZLÝ a nie dobrý nikdy to neskúšaj hackerský piz, vypadne z tvojich stolov v tvojom telefóne v počítači a tvojom televízore
Hra vždy zaostáva a potom ma prejdú. je to hrozné
bolo to celkom zábavné, ale po niekoľkých kolách sa to trochu opakovalo, takže si tým nie som istý?
v niektorých bodoch to môže byť oneskorené, ale okrem toho je to v poriadku.
Pekná hra, ale 40. úroveň je ťažká
Táto hra je na hovno! Tam je a pridajte zakaždým, keď dokončíte kolo. Keď som to išiel prvýkrát vyskúšať, pýtalo sa to na moje meno, kde som žil môj e-mail, moje telefónne číslo a heslo na môj e-mail. Chcel som to vyskúšať, tak som im všetkým odpovedal. O deň neskôr som dostal e-mail, že Ahoj ****** (neuviedol som svoje skutočné meno) Som tak rád, že sme priatelia. Potom mojej mame zavolali, že si tvoja dcéra našla nového priateľa a ja sa s ňou chcem stretnúť. Bol som taký vystrašený, že som aplikáciu odinštaloval. NESŤAHOVAJTE túto hru.
Táto hra je pekná, ale nemá úrovne po poslednej fáze 60. úrovne, hovorí mi, aby som ju ohodnotila, ale ja ju hodnotím, ale stále ukazuje, že hodnotí túto aplikáciu, takže prosím, dajte úrovne po poslednej fáze 60 úrovne, prosím, jednoducho milujem táto hra
Super hra len keby si nerobil dookola to iste
Hranie do kopca rush e bolo úplne úžasné a mal som pocit, akoby som bol sám sebou na snímkach namiesto postavy ... naozaj 3D
Príliš veľa reklám a nie je to závodný typ hry, žiadna zábava pri hraní. Plz neinštalujte, je to len strata času.
Super hra.👍👏
Táto hra je vzrušujúca a krásna
Táto aplikácia je veľmi pekná a budete hrať túto hru, bude taká pekná, až neveríte, že je taká pekná
Inštalácia tejto hry trvá dlho 4 min
Je to bomba hra no proste je super😀😁😃😄😉😊😋😎😗😙😚☺️🙂🤗🤔😐😑😶🙄😏
Neviem čo mám na to povedať je to super hra
CastleDefense : RaiseArcher સ્ટ્રેટેજી jcd
Táto hra je naozaj krásna.... Zastavila ťa moja nuda..... Najvzrušujúcejšia hra, akú som kedy hral
Hra je zaujímavá až do úrovne, kde sa zastaví a vy nemôžete pokračovať od posledného checkpointu, jednoducho zomriete
Super appka
zábava, keď môžete skutočne hrať. PRÍLIŠ MNOHO REKLÁM! Odinštalujem.
Uphill Rush Water Park Racing Karera btkd
nenačítala sa a musela sa reštartovať 5 až 10-krát, potom sa zobrazí správa, že táto služba už nie je k dispozícii, musel som ju dvakrát hľadať, aby som ju našiel
Prosím, nesťahujte túto hru, pretože je to hlúpa hra 👎👎👎. Preto dávam iba jednu hviezdičku. Keď som si chcel vybrať novú trubicu, bolo to veľmi drahé......
Super cool a veľmi zaujímavé. Niekedy to vyzerá veľmi strašidelne, že si možno myslíte, že vás zhodili z hory.
Táto hra vždy visí a jej grafika je zlá
dobre
skvelá hra na trávenie času alebo len relaxáciu, ako keď si môžete pozrieť reklamu, ak chcete odomknúť skvelé predmety a postavy. 😜
Je to dobré. Ale nejako sa to opakuje.
pekná hra, ale nemyslím si, že je fér, keď sa prevrátiš a zomrieš
Táto hra je veľmi zaujímavá. Keď hráte túto hru, stanete sa veľmi šťastnými A tiež to bola prvá zaujímavá hra, ktorú som doteraz hral. Ďakujem veľmi pekne za vytvorenie tohto softvéru alebo hry
Inštalácia trvala 5 dní, neinštalujte túto hru, prosím
Dobrá hra
po aktualizácii hra vždy spadne a vynúti zatvorenie.. opravte to!!