Post by tergfotufefi on Feb 9, 2022 14:50:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokémon UNITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokémon UNITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa veliko kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Pokémon UNITE 2022 version ▞▞▞
Vse stvari so v redu, vendar nekatere stvari ne naredijo te igre odlično, in to je največji problem v tej igri - (sistem točk poštene igre) to je v tej igri nepravilni sistem, ne vem, zakaj strežnikom te igre je dodano to, vendar s tem nimam velikih težav, ampak glavna težava je v tem, da lahko dobimo le 5 točk poštene igre na dan, ali je to šala?? nevem??kako lahko kakšen sever naredi tako?? Prinesite vsaj 10 fair play točk na dan.
Se Da Obeta V Vpis Register Obrtni
Pokemon Unite Apk Brezplačen prenos za Android
Igram že nekaj časa. V strokovno raven uvrščenih. Vse je dobro uravnoteženo. Edina kritika, ki bi jo lahko dal, je, da ne morete vnašati igre drugim igralcem. In včasih je zelo težko najti igro z igralci, ki imajo podobne izkušnje kot sami. To je zelo podobno Doti, kjer če ekipa ne deluje dobro skupaj, ste usojeni izgubiti.
Prekomerni roboti, grozni soigralci. Za igralce, ki preprosto nimajo ekipe in upajo, da se bodo uredili z dobrimi soigralci, je možnost za zmago čista sreča, saj so nekateri soigralci preprosto neumni, ne vedo, kam bi šli ali kako izkoristiti priložnost, ko se predstavi. Z igranjem te igre resnično razumem razlog za strupenost igre, kot je League of Legends, ker so nekateri igralci pošteno smeti. Na začetku je zabavno, a na dolgi rok za solo igralce ni upanja.
Google prinaša Android igre na Windows sisteme ... Pokemon UNITE bo del svetovnega prvenstva Pokemon 2022. Published. 7 dni ago.
Pokémon UNITE Akční wyk
Nein Nein. Est nicht so gudd wi. Ich. Majte 🥺💋
Neverjetna igra, vendar so jo razvijalci zelo slabo obdelali. Prevleke so precenjene, toda druge modre stvari stanejo približno pravi znesek. Ne plačati popolnoma za zmago. Matchmaking je obupno potreben popravila.
igra je dobra, vendar ima v zadnjem času veliko omrežnih napak, med igranjem tekme sem se soočal z veliko težavo zaradi resnih težav, kaže ponovno povezavo pred začetkom tekme, nato pa nenadoma vaš ping postane rdeč in se nadaljuje do konca tekmo, po mojem mnenju igra potrebuje ustrezno vzdrževanje.
O tej igri sem videl večinoma negativne ocene in običajno jih vse razumem in se z njimi nekako strinjam. Vendar morate upoštevati, kako dolgo bi bilo potrebno, da bi zgradili in animirali igro na splošno. Ima neverjetno grafiko in učinke ter edinstven zaplet. Seveda lahko postane dolgočasno, licence je težko odkleniti in Pokémonov sploh ni veliko, vendar bodite hvaležni, da lahko na tej točki igrate karkoli, poleg tega pa še vedno prihajajo posodobitve.
Dodajte več znakov in načinov tdm ter zajemite zastavo in na primer nadzirajte območje, predvsem pa dodajte več znakov, saj je moteče, kako majhen je seznam, vendar lahko dodate kozmetiko brez problema, nikogar ne zanima obleka, med katero želimo več pokemonov.
Najnovejša ozadja pokemon - Best HD Wallpaper
Res mi je všeč igra, vendar je res težko ponovno vzpostaviti povezavo, če znova zaženete igro, bo preveč uvodov, ki bi podaljšali čas ponovnega zagona, da bi se vrnili v boj in vedeli, da je to le 10-minutna igra, tudi če ste se uspešno lahko vrnili nazaj, to bo že izgubljena igra, saj ste bili predolgo afk, ker je proces nepotreben predolg za 10-minutno igro v primerjavi z drugimi igrami, kot je MOBA.
Odstranjevanje frndov iz frnd Prejeto je zelo težko. Ko enkrat odstranim frnd na koncu mape Prejeto. Pomika se nazaj na prvi zapis. Vsakič, ko želite izbrisati zadnji zapis, ga je težko uporabiti. Prejeto naj ostane v istem, kot sem izbrisal zadnjega. Prosim, popravite to.
Najprej sem tej igri dal oceno 5 zvezdic, danes pa sem odigral 7 tekem in izgubil vsako od njih. Najslabša igra za ujemanje, kar so jih kdaj doživeli. Vem, da vsak igralec ni dober, vendar se lahko ujemanje nadaljuje tako, da lahko igralci s podobnimi ocenami igrajo skupaj. Poleg tega nekateri držani predmeti, kot je ščit za rezultate, ne delujejo pravilno. Prosimo, odpravite to težavo.
Ne vem, kaj se dogaja, ampak po nekem "visokem" rangu sem nenehno dobival bote v moji ekipi (tisti ali igralci, ki trolajo, ali so ostali AFK ali hranili sovražnikovo ekipo s točkami), nisem prepričan, ali so razvijalci naredi to namenoma, a zaradi tega želim samo odstraniti igro. In nočem se prenašati, nikoli nisem, skoraj na vsaki tekmi sem 98 % MVP.
je zelo dobra in neverjetna!!!!!!!!..... bitka mora biti vsaj boti, ki igrajo svojo vlogo (NAJBOLJŠA POKEMON IGRA VSEH ČASOV)
Na splošno je to dobra igra. Čeprav sem našel en problem in gre za vaš sistem predaje. Skratka, če se vaš sovražnik preda, bi to moralo pomeniti, da zmagate, kajne? Pravzaprav ne. Ker tudi če se vaš sovražnik preda, dokler ima več točk kot vaša ekipa, na koncu vseeno zmaga. To je precej oteževalno in goljufanje, ker se sovražnik lahko preprosto preda, kadar koli hoče, dokler ve, da je v prednosti. Fantje bi morali res popraviti, saj je goljufanje in nepošteno.
Pokémon UNITE Azione tzxn
Nedavna posodobitev je naredila srečanje katastrofalno. Pri 2k se združim s soigralci, ki kradejo džunglo, ko sem v duo ali trio, se pomerim s 5 ekipami. Zaradi tega se uvrstitev ne more igrati, razen če dobim svojo ekipo 5, kar ni vedno uporabno. Da ne omenjam igralcev, ki se odklopijo in trolajo. Tudi zaradi lažjega uvrščanja postanejo rangi, kot so veteran in ultra, nesmiselni, saj lahko zdaj vsakdo obvlada z veliko igro, kar pomeni, da niso potrebne veščine.
Ta igra mi je zelo všeč. To igram že od 3. dne. Edina skrb, ki me skrbi, je, da prosim, ne vstavljajte klepetalnice v igro. Zaradi tega bo igra strupena in neprijazna, še posebej, če igralec izgubi živce in večkrat izgubi. Bolje je igrati brez klepetalnice. Hvala vam!
Včasih mi je bila ta igra všeč, a pred kratkim je bilo skoraj nemogoče igrati, da ljudje nenehno zapuščajo tekme in A.I je grozen, napaka pri napadih in premikih se včasih ohlaja brez predhodne poteze, včasih povzroči 2 škode. ujemanje je, kot da bi postavili 5 novih igralcev proti 5 veteranskim igralcem, solo čakalne vrste je razočaranje, ker preprosto ne morete igrati igre. žalosti me, da ta igra, ki jo igram skoraj vsak dan, preprosto ni več zabavna. uradno končano z mojo karen rant
Ta igra je absolutno nepoštena!!! Kako to, da sem dobil soigralce novince, medtem ko ima vseh 5 nasprotnikov višje range od nas. Močno priporočam ppl, da odstranite to igro. Nepošteno je...
Vrnil sem se, da preverim, ali je bil moj prejšnji predlog upoštevan. Še vedno nič. Ne razumem, zakaj dev ne more dodati klepeta po meri ali vsaj dodati bolj specifične hitre klepete za učinkovito komunikacijo. Vsi nimajo razkošja, da bi se igrali z vklopljenim glasovnim klepetom. Zakaj ne bi omogočili učinkovitejše besedilne komunikacije??
Micelarni Umivanjem Kazein Pred
Uvod Cyberpunk 2077 je akcijska/pustolovska igra in ima ikonsko orožje. To ikonično orožje je smrtonosno in edinstveno in je resnično v veselje v rokah
Ena od iger 3. razreda, ki sem jih kdaj videl. Nima možnosti izhoda in vsi igralci botov so v samodejnem ujemanju.
Fruit Block Friends Casual epf
Igra mi ni všeč, ker čeprav je signal močan, pravim, da ni signala, tudi če imam wifi in ga naložim, in ustvarjanje ujemanja traja zelo dolgo, 10 minut ali 5 minut, preden najdem nasprotnik in zaveznik v 10 min, to so moji zavezniki. Samo da so neumni in hočejo, da popraviš igro, ker poročilo ne naredi nič, moteče je samo, da želim uničiti svoj mobilni telefon zaradi te igre
[TEHNIK] Na konzolo Nintendo Switch in... - Telekom Slovenije
To je NAJBOLJŠA APLIKACIJA IKAD!!! ZELO MI JE RAD!!! Povedal vam bom, zakaj mi je ta igra tako zelo všeč. Ker moj brat ni znal igrati Pokémon Unite, gre na AFK. Ker pa je bil AFK, gre v samodejnem načinu, čeprav ga on ne igra. Toda o tem potrebujemo posodobitev. Ali lahko naredite, da se Lucario, Pikachu, Snorlax in g. Mime razvijejo v svoje otroške oblike? Tako kot Riolu, Pichu, Munchlax in Mime Jr. Plus, ali lahko naredite, da se Pikachu razvije v Raichu (Alolan ali Normal)? Prosim posodobite to!!!
Sklapanje je zanič. Smiselno bi bilo, če se zgodi samo v klasični ali naključni bitki, pa tudi v rangu?! So resnične? Igralce z začetno uvrstitvijo boste videli na tekmovanju v strokovnem rangu. Je to smiselno? Vem, da ne bi smeli soditi o moči ali sposobnostih le po uvrstitvi v igri, vendar imajo spretnosti, ki ustrezajo njihovim vrstam (vedno sem izgubljal zaradi napačnega sistema povezovanja). Ne prenašajte, samo izguba časa in prostora za shranjevanje. To bom ocenil s 5 enkrat popravek
Pocket Tanks Denar in Gems prost - Forcozylovers